Не лише громада Індустріального та Самарського районів Дніпра, де я йду кандидатом у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №24, має конкретні вимоги до висуванців, але й бізнес-середовище. Так і мусить бути. Бо бізнесмени нерідко мешкають у тих же будинках, що і звичайні дніпряни – отже разом із бізнесовими питаннями зіштовхуються із звичайними побутовими проблемами – утеплення стін, створення ОСББ, вивіз сміття тощо.

Тож, із радістю відгукнувся на пропозицію Клубу «Коло»-Дніпро взяти участь у діловому сніданку з теми «Економічні вимоги бізнесу для тих, хто йде у владу».

Бізнес вимагає посунити наявну корупційну складову у владі. У передвиборчий період кандидати у народні обранці гучно вигукують обіцянки. А зайшовши до Парламенту, утворюють Кабінет Міністрів, заплющують очі на власні обіцянки, на гальма реформ економічного зростання, на лише часткову децентралізацію. Бізнес хоче отримати в обличчі народного депутата дійсного драйвера економічного зростання.

Тож, мушу стати таким драйвером. Бо, як, кажуть французи – «vouloir c’est pouvoir» (бажати – значить могти). І мій досвід цьому допоможе.