Книга «Українське національне харчування: минуле і майбутнє» – це збірник статей, об’єднаних загальною ідеєю: сучасна людина повинна харчуватися так, щоб зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх нащадків. Книга познайомить вас із традиціями культури харчування жителів України, із аспектами сучасної дієтології, геронтології, з народними епосами та реаліями нашого життя.
Всі матеріали досить унікальні. В книзі багато описів традицій та харчових звичок різних народів, хоча більша частина матеріалів стосується українських звичаїв, які вважаються основою харчування для нашого регіону та для нашого народу. До книги включені також власні оригінальні розробки.
Основи харчування, яке сприяє збереженню здоров’я, – я переконався в цьому після роботи над книгою українське національне харчування: минуле і майбутнє» – закладені в народних традиціях.
(друкується за виданням на рос. мові).