«Дорослі ігри»: Спішимо жити! Не вистачає часу? Можна його зекономити на приготуванні й споживанні їжі. Тим паче існує фаст-фуд… Але чи справді швидка їжа – допомагає нам швидко жити? А, може, швидко вмерти?! Чи можна довіряти закладам швидкого харчування? Як не потрапити в халепу? Що робити, якщо аферисти вже підклали свиню? Як обіграти шахраїв на їх полі швидких афер?

 

Переглянути відео:

* «Дорослі ігри» – програма на ПЕРШОМУ національному про людей, які грають в ігри, та про ігри, в які грають люди. Одні в цих іграх – гравці, інші – іграшки. Кожен з нас обирає свою роль. Ми нікого не засуджуємо. Ми віддаємо належне тим, хто грає красиво.

“Не робіть із їжі культу” – говорив улюбленець багатьох Остап Бендер. Ми й не робимо культу, але ж їмо кожен день. І по декілька разів, зокрема й нічну вилазку на кухню. А якщо ми не вдома й не прихопили із собою бутерброд на обід, то звертаємося до фастфуду. Фастфуд – у перекладі з англійської швидка їжа, тому так називають будь-яку страву, що швидко готується, подається і вживається. Це також страви з пересувних кіосків швидкого харчування: хот-доги, розігріта піца, шаурма; продукти, які можна розвести водою (локшина, картопляне пюре, супи й каші), дрібні закуски, чіпси, сухарі, горішки, печиво, поп-корн.

Без фастфуду важко уявити наше життя. Але чи варто довіряти закладам швидкого харчування? Як не потрапити в халепу, якщо аферисти підклали вам “свиню”, ви дізнаєтеся з випуску програми “Дорослі ігри”.

До обговорення теми фастфуду долучаться маркетолог Тарас Григорчук, автор книги “Фастфуд великий і жахливий” Володимир Панченко, дієтолог і фітотерапевт Борис Скачко, кухар ресторану кавказької кухні В’ячеслав Кікоть, юрист Іван Боднарук, представник ветеринарної міліції Олександр Піщанський, співачка Маша Собко.